Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodni dan djeteta

Ovako Dnevnik Nove TV izgleda u režiji srednjoškolaca

Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dnevnik u režiji srednjoškolaca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/5 >>
Međunarodni je dan djeteta, tim povodom UNICEF je pokrenuo poseban projekt.

U 130 zemalja diljem svijeta, djeca su danas dobila glavnu riječ. Pa i na Novoj TV. Srednjoškolci su izrazili želju, a mi smo im je ispunili - napravili su svoj Dnevnik. Odabir tema - vrlo zanimljiv.

Pročitajte i ovo Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV Hvala gledateljima Nova TV ima najgledaniji izborni program: "Ovo je vrhunac praćenja političke scene, za to se priprema mjesecima" Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Za njih jedna od važnijih tema je kurikularna reforma. ''Gdje je zapelo? Ako su ljudi već rekli: Da, želimo tu promjenu. Da, potrebna nam je. Zašto se ništa ne događa?'', kaže Korina, učenica drugog razreda srednje škole.

''Kada si bolestan - ne možeš dobiti uslugu na vrijeme i u onom intenzitetu u kojem ti treba, a to se sve događa zato što ne znamo racionalno rasporediti troškove'', rekla je učenica Iva.

''Smatram da trebamo biti kritični, da trebamo uvjeriti političare da ne rade dobar posao i da se trebaju što više truditi i da im pružamo konstruktivnu kritiku'', istaknuo je Josip, učenik četvrtog razreda srednje škole.

Pregovori u Njemačkoj, nestala podmornica i situacija u Zimbabveu našli su se na popisu vanjskopolitičkih tema.

''Neka priča poput Zimbabvea bi nam jako mogla preusmjeriti perspektivu kao kako je ovim ljudima'', smatra učenik Lovro.

Kao što su i oni danas vidjeli kako je to raditi za najgledaniji Dnevnik u zemlji.


 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene