Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog rušenja mreže posljednjih dana, T-Mobile je objavio da će u znak isprike svojim korisnicima omogućiti dva dana besplatnih razgovora.


Tijekom rada na unapređenju T-Mobile mreže u protekla dva dana, u nekoliko navrata došlo je do nepredvidivih poteškoća u radu govorne usluge. Smetnje su sada otklonjene, no u T-Mobileu kažu kako su moguće još neke manje poteškoće u radu govorne usluge te će rad na mreži biti nastavljen.

Vezani članci Srušeni dimnjaci Ciglane Črnomerec Srušeni dimnjaci ciglane na Črnomercu: Nestali u sekundi. Začule se sirene, na terenu vatrogasci U nedjelju se ruše dimnjaci na Črnomercu Miniranje dimnjaka na Črnomercu: Građanima poslane upute - spustite rolete, a prozore otvorite...

Do poteškoća je, kažu, došlo prilikom uvođenja tehnoloških promjena kojima su namjeravali unaprijediti uslugu. Svjesni neugodnosti koje su im navedene poteškoće mogle prouzročiti, T-Mobile će svim svojim korisnicima osigurati pogodnosti kako bi se ublažile negativne posljedice poteškoća u korištenju govornih usluga.

>> Problemi s rušenjem mreže T-mobilea

U znak isprike, svim korisnicima T-Mobile će omogućiti dva dana besplatnih razgovora u Hrvatskoj prema svim mrežama. O početku korištenja besplatnih razgovora korisnici će biti obaviješteni putem SMS-a.