Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavijest će ići SMS-om

U znak isprike: T-Mobile daje dva dana besplatnih razgovora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog rušenja mreže posljednjih dana, T-Mobile je objavio da će u znak isprike svojim korisnicima omogućiti dva dana besplatnih razgovora.

Tijekom rada na unapređenju T-Mobile mreže u protekla dva dana, u nekoliko navrata došlo je do nepredvidivih poteškoća u radu govorne usluge. Smetnje su sada otklonjene, no u T-Mobileu kažu kako su moguće još neke manje poteškoće u radu govorne usluge te će rad na mreži biti nastavljen.

Pročitajte i ovo Počelo rušenje vile Frane Barbarić - 1 Bivši šef HEP-a Rušenje bespravno izgrađene vile Frane Barbarića na Hvaru: Sutra nestaje glavni dio Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica

Do poteškoća je, kažu, došlo prilikom uvođenja tehnoloških promjena kojima su namjeravali unaprijediti uslugu. Svjesni neugodnosti koje su im navedene poteškoće mogle prouzročiti, T-Mobile će svim svojim korisnicima osigurati pogodnosti kako bi se ublažile negativne posljedice poteškoća u korištenju govornih usluga.

>> Problemi s rušenjem mreže T-mobilea

U znak isprike, svim korisnicima T-Mobile će omogućiti dva dana besplatnih razgovora u Hrvatskoj prema svim mrežama. O početku korištenja besplatnih razgovora korisnici će biti obaviješteni putem SMS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene