Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dodatna igra TV Binga 15 od 90, Bingo plus 7, odnosno brojevi 8186783 pogođeni su u ponedjeljak navečer u Zagrebu.


Nrojevi 8186783 pogođeni su u ponedjeljak navečer u Zagrebu što je sretnom dobitniku donijelo 1.833.601,97 kuna. Novi milijunaš svoj listić je uplatio na dan izvlačenja oko 16 sati na zagrebačkom Trnju na adresi Kruge 39.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Domagoj Mikić Detalji iskaza privedenog muškarca: "Bili su zajedno u stanu. On se onesvijestio, a kad se probudio, djevojka je bila mrtva i uspaničio se"

U dva dana igrači su osvojili dva Jackpota! Šesticu Lota 6/45 sinoć je pogodio igrač koji je listić uplatio u Velikoj Gorici. Zanimljivo, ova dva Jackopta po drugi puta u 2013. pogođena su jedan za drugim. Posljednji Jackpot Binga plus pogođen je u ožujku ove godine u Benkovcu, dan nakon što je u Metkoviću pogođena šestica.

Broj dobitne potvrde je 07556-00006, pa pozivamo sve igrače koji su odigrali na Krugama da dobro provjere svoje listiće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook