Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA OZLIJEĐENIH

S podvožnjaka u Škorpikovoj visio komad fasade, pozvani policija i vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je večeras u Zagrebu dobila dojavu da visi komad žbuke ili fasade s podvožnjaka u Škorpikovoj ulici.

U zagrebačkoj Škorpikovoj ulici policija i vatrogasci su večeras imali intervenciju. Naime, pozvani su jer se odlomio dio žbuke na podvožnjaku.

Pročitajte i ovo Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija

''Imamo zaprimljenu dojavu da dio fasade ili žbuke visi, ali nema ozlijeđenih osoba ili neke druge štete. Radi predostrožnosti smo pozvali vatrogasce da vide oni kako ćemo to ukloniti i kako dalje'', rekli su iz PU zagrebačke za DNEVNIK.hr.

Vatrogasce smo također pitali je li sigurno kretanje građana i vozila u blizini nadvožnjaka, a oni su na naš upit odgovorili kako je s lokacije 1  jedan metar kvadratni žbuke.

Inače, podvožnjak bi uskoro trebao ići u rekonstrukciju u sklopu rekonstrukcije pruge Zaprešić-Zagreb. 

"Sanacija čeličnog podvožnjaka Škorpikova predviđena je u sklopu projekta obnove dionice Savski Marof – Zagreb Zapadni kolodvor, koja je u tijeku. Prema trenutačnome dinamičkom planu, radovi na samome podvožnjaku predviđeni su u srpnju i kolovozu 2021", priopćeno nam je ranije iz  HŽ Infrastrukture.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene