Podvožnjak u Škorpikovoj ulici
Podvožnjak u Škorpikovoj ulici Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Policija je večeras u Zagrebu dobila dojavu da visi komad žbuke ili fasade s podvožnjaka u Škorpikovoj ulici.


U zagrebačkoj Škorpikovoj ulici policija i vatrogasci su večeras imali intervenciju. Naime, pozvani su jer se odlomio dio žbuke na podvožnjaku.

Vezani članci Policija - Ilustracija - 5 Nije se micao ni odazivao: Priveli pijanog muškarca, on im umro u policijskoj postaji Nesreća na Jadranskoj magistrali - 1 Horor na cestama: Jedna osoba poginula na Jadranskoj magistrali u sudaru kamiona i dva automobila, druga smrtno stradala u izlijetanju kod Lipovljana

''Imamo zaprimljenu dojavu da dio fasade ili žbuke visi, ali nema ozlijeđenih osoba ili neke druge štete. Radi predostrožnosti smo pozvali vatrogasce da vide oni kako ćemo to ukloniti i kako dalje'', rekli su iz PU zagrebačke za DNEVNIK.hr.

Vatrogasce smo također pitali je li sigurno kretanje građana i vozila u blizini nadvožnjaka, a oni su na naš upit odgovorili kako je s lokacije 1  jedan metar kvadratni žbuke.

Inače, podvožnjak bi uskoro trebao ići u rekonstrukciju u sklopu rekonstrukcije pruge Zaprešić-Zagreb. 

"Sanacija čeličnog podvožnjaka Škorpikova predviđena je u sklopu projekta obnove dionice Savski Marof – Zagreb Zapadni kolodvor, koja je u tijeku. Prema trenutačnome dinamičkom planu, radovi na samome podvožnjaku predviđeni su u srpnju i kolovozu 2021", priopćeno nam je ranije iz  HŽ Infrastrukture.