Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inovativne metode

U Zagrebu i bušilicom protiv snijega i leda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ledenu koru koja se stvorila na asfaltu neki su u Zagrebu razbijali bušilicom. Bila šala ili ne, činjenica je da je led stvara danas velike probleme. Inače, ogromna količina snijega pala je i u susjednoj BiH.

Snijeg koji je okovao dobar dio unutrašnjosti s dodatnim padom temperatura zraka pretvorio se u izrazito tvrdu ledenu koru, u što su se uvjerili mnogi građani koji su jutros pokušali svojim osobnim vozilima otići na posao.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima

>> Hrvatska jutros na -17! Oprez zbog poledice na cestama!

Jedan nam je čitatelj poslao fotografiju iz Zagreba na kojoj se vidi da su za borbu protiv leda korištene i bušilice. Bila zafrkancija ili ne, led je jutros doista stvarao velike probleme i vozačima i pješacima.

Ogromna količina snijega napadala je i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Čitatelj iz Velike Kladuše javlja da je jutros temperatura bila -16 Celzijevih stupnjeva, a fotografija koju je priložio svjedoči da je visina snijega ondje oko jednog metra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene