Vatrogasci u Zagrebu izvlačili osobu ispod tramvaja - 1
Vatrogasci u Zagrebu izvlačili osobu ispod tramvaja - 1 Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

U Zagrebu je u petak tramvaj naletio na ženu te su ju ispod vozila izvlačili vatrogasci.


Vatrogasna postrojba Zagreb spasila je danas osobu koja je zapela ispod tramvaja u Mihanovićevoj ulici. Spašavanje je trajalo svega 10-ak minuta, a zatim je ozlijeđenu osobu preuzela Hitna pomoć.

Vezani članci COVID bolnica u Areni Otvara se stacionar Arena, liječnik HV-a otkrio: "Sve je spremno. Sutra primamo prve pacijente. Za vikend će ih doći ukupno 40" Požar na automobilu na Žitnjaku Vatrogasci na terenu: U Zagrebu se automobilom zabio u stup, izbio je požar

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je oko 11 zaprimljena dojava o naletu tramvaja na ženu. Nakon što su ju vatrogasci izvukli ispod tramvaja, prevezena je u bolnicu, a težina ozljeda zasad nije poznata.

''Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća 'teških' vozila vrlo su zahtjevne, a takva je bila i današnja intervencija izvlačenja osobe ispod tramvaja u Mihanovićevoj ulici. Osoba je izvučena ispod tramvaja unutar 10 minuta od dojave i u svjesnom stanju predana Hitnoj medicinskoj pomoći. Opreza u gradskom prometu nikad dosta'', napisali su zagrebački vatrogasci na Facebooku. 

Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća "teških" vozila su vrlo zahtjevne a takva je bila i današnja intervencija...

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Friday, September 18, 2020