Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška intervencija

Ženu u Zagrebu pregazio tramvaj, izvlačili ju vatrogasci: ''Opreza u gradskom prometu nikad dosta!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je u petak tramvaj naletio na ženu te su ju ispod vozila izvlačili vatrogasci.

Vatrogasna postrojba Zagreb spasila je danas osobu koja je zapela ispod tramvaja u Mihanovićevoj ulici. Spašavanje je trajalo svega 10-ak minuta, a zatim je ozlijeđenu osobu preuzela Hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je oko 11 zaprimljena dojava o naletu tramvaja na ženu. Nakon što su ju vatrogasci izvukli ispod tramvaja, prevezena je u bolnicu, a težina ozljeda zasad nije poznata.

''Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća 'teških' vozila vrlo su zahtjevne, a takva je bila i današnja intervencija izvlačenja osobe ispod tramvaja u Mihanovićevoj ulici. Osoba je izvučena ispod tramvaja unutar 10 minuta od dojave i u svjesnom stanju predana Hitnoj medicinskoj pomoći. Opreza u gradskom prometu nikad dosta'', napisali su zagrebački vatrogasci na Facebooku. 

Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća "teških" vozila su vrlo zahtjevne a takva je bila i današnja intervencija...

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Friday, September 18, 2020

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene