U noći s nedjelje na ponedjeljak došlo je do eksplozije na parkiranom automobilu u Dugavama. Srećom, nema ozlijeđenih.

Galerija


Zagrebačka policija oko 3:20 u noći s nedjelje na ponedjeljak zaprimila dojavu o eksploziji u ulici Vijenac Frane Gotovca. Do eksplozije je došlo na parkiranom automobilu marke Mercedes, a za sada nije poznat uzrok, potvrdili su nam iz PU zagrebačke.

Vezani članci Vjetropark kod Knina Tvrtka C.E.M.P. odbacila tvrdnje o nezakonitim radnjama: "Hrvatske šume nisu pogodovale, već su nam činile izravnu financijsku štetu" Vladimir Terešak Odvjetnik predsjednika uprave Hrvatskih šuma otkrio detalje: "On je naplatio 6 milijuna duga, ali ostala je još neka šteta"

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, a prema prvim informacijama ni ostali automobili u blizini nisu oštećeni. Više informacija o uzroku eksplozije i nastaloj šteti bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Snažna eksplozija probudila je stanovnike u blizini. ''Koji je vrag grunuo sad oko 3:15?'', napisala je u Facebook grupi Dugave Republika jedna stanarka tog kvarta. ''Moji su u Travnom čuli. Zatresli su im se kreveti kako je jako bilo'', napisala je jedna žena.