Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarska policija je jučer na Obali kralja Petra Krešimira u Zadru pronašla maloljetnicu iz Zagreba za kojom je PU zagrebačka 19. srpnja raspisala potragu nakon što se udaljila iz svog obiteljskog doma. S maloljetnicom je obavljen razgovor te je predana roditeljima.


Nekoliko dana uoči njezina nestanka iz obiteljskog doma u Gajnicama, djevojka je prijateljima na Facebooku ostavila poruku da će otputovati prijateljici u Zadar.

Vezani članci Privođenje petorice mladića u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) Policija privela osumnjičenike: Petorica koja se terete za stravičan slučaj silovanja kod Zadra u pritvoru ostaju 30 dana Županijski sud u Zadru (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Sudac koji je pustio na slobodu osumnjičene za silovanje otvorio bolovanje: Odgođeno suđenje ocu monstrumu s Paga

Nakon pokretanja službene policijske potrage za 15-godišnjakinjom, zadarska policija je provjerila adresu zadarske prijateljice, no djevojka se tamo nije ni pojavila, da bi sada ipak na kraju bila pronađena u Zadru.