Obavijesti Video Pretražite Navigacija
održana komemoracija

Emotivan oproštaj od bivšeg ministra Ivana Šukera: "Svaka ti čast, bio si i ostao borac"

Aktualno Galerija Komemoracija za Ivana Šukera - 2 Komemoracija za Ivana Šukera - 2 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Komemoracija za Ivana Šukera - 3 Komemoracija za Ivana Šukera - 3 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Komemoracija za Ivana Šukera - 7 Komemoracija za Ivana Šukera - 7 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Komemoracija za Ivana Šukera - 9 Komemoracija za Ivana Šukera - 9 Foto: Ronald Gorsic/Cropix +8 Komemoracija za Ivana Šukera - 1 Galerija 1/13 >>
Prijatelji, kolege i sugrađani emotivno su se u petak opraštali od bivšeg potpredsjednika Vlade i dugogodišnjeg ministra financija Ivana Šukera.

U njegovoj Velikoj Gorici održan je komemorativni skup na kojem su se okupili i brojni političari, kako iz HDZ-a, tako i iz oporbenog SDP-a.

Biranim riječima od njega su se oprostili premijer, predsjednik sabora, ali i bivši i sadašnji ministri financija.

Ivan Šuker je preminuo u utorak u 66. godini nakon kratke i teške bolesti.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Slučaj čelnika HEP-a Grmoja optužio premijera za korupciju: "Uzima dio kolača za svoje osobne potrebe"

"Zauvijek ću pamtiti tvoje zadnje riječi, 'nema druge borim se do kraja' i borio si se. Svaka ti čast, bio si i ostao borac, neka ti je laka hrvatska zemlja. Hvala ti na svemu. Počivao u miru Božijem dragi moj Ivane, dragi nas Šuki", rekao je bivši ministar financija Zdravko Marić, javile su Vijesti Dnevnika Nove TV.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene