Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje hitno operirano

U sudaru kod Novog Vinodolskog teško ozlijeđeno sedam osoba, u jednom od vozila bili migranti

U prometnoj nesreći kod Novog Vinodolskog u ponedjeljak navečer je teško ozlijeđeno sedam osoba, od kojih su dvije operirane u KBC-u Rijeka, a sumnja se da su u jednom od automobila bili ilegalni migranti.

Kako javljaju iz riječkog KBC-a, sedmero je ljudi zaprimljeno na odjele intenzivne njege, neurokirugije, traumatologije i torakalne kirurgije. Jedna je osoba otpuštena kući, dok su dvije hitno operirane.

Pročitajte i ovo Strani radnici Prvi put suočeni s time Poznata agencija piše o Hrvatskoj: "Napadaju ih, ismijavaju, optužuju da prijete sigurnosti... a trebat će ih čak 500.000" Obilazak granice Postavljeni i ronilački punktovi Dnevnik Nove TV istražio kako izgleda zaštita hrvatske granice: "Migranti podcijene Savu i plove improviziranim čamčićima pa ih drvo potopi"

Uglavnoj je riječ o ozljedama ekstremiteta, doznaje se iz KBC-a. Kako je javila Policijska uprava primorsko-goranska, sudar se dogodio oko 18:40 u neposrednoj blizini Mitan marine kod Novog Vinodolskog. 20-godišnji vozač automobila Daewoo, državljanin BiH, oglušio se na zapovijed policijskih službenika da zaustavi vozilo. Skrenuo je u desnom oštrom zavoju na suprotni prometni trak, te se izravno sudario s nailazećim VW Golfom u kojem su bili vozač i suvozač.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je i državljanin BiH koji je prevozio osobe za koje se sumnja da su ilegalni migranti, kao i dva hrvatska državljana u svojstvu vozača i suvozača vozila marke VW Golf. (Hina)

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene