Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još tri dana na otocima

U Splitu završava Ultra: Najmanje 150 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ultra Europe festival, koji je ove godine po broju posjetitelja premašio pet prethodnih, nakon tri večeri na splitskom stadionu Poljudu, sljedeća tri dana - u ponedjeljak, utorak i srijedu - nastavlja se na otocima Braču, Hvaru i Visu.

U prva tri dana okupio je 150 tisuća posjetitelj iz cijeloga svijeta. Na šest pozornica raspoređenih na stadionu i oko njega, zabavljalo ih je na desetke DJ-eva među kojima i Carl Cox, Afrojack, Alesso, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, Seth Troxler, Nic Fanciulli i brojni drugi.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Ulazi na stadion sva su se tri dana otvarali u 19 sati, mladi iz svih dijelova svijeta su mogli partijati sve do zore, točnije do 5 sati do kada je trajao bogat program. Oko stadiona je bila uspostavljena posebna regulacija prometa, pa su tako prolaz kroz ulice oko stadiona imala samo vozila hitnih službi, stanara, taksija i vozila sa službenom akreditacijom. Privedeno je manje od 180 ljudi zbog alkohola i droge.

Ovogodišnjim Ultra Europe festivalom iznimno je zadovoljan bio i ministar turizma Gari Cappelli, koji je u subotu navečer također bio festivalu u društvu sina, te dogradonačelnika Splita Nine Vele, župana splitsko-dalmatinskog Blaženka Bobana.

Organizator Ultre Joe Bašić sinoć se novinarima pohvalio da su prvu večer festivala oborili rekord broja posjetitelja, a mali broj prijava i šteta.

Regatom na Zlatnom ratu u Bolu Ultra se sutra nastavlja na Braču, u utorak na Hvaru u Hotelu Amfora i u Carpe Diem beach clubu, a završava u srijedu na Visu u Fort Georgeu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene