Kuhn Arkady
Kuhn Arkady Foto: MUP

MUP je u subotu medijima, zamolivši ih za pomoć svojim objavama s ciljem pronalaska nestale osobe, priopćio da je prije četiri dana, 11. kolovoza, u Splitu iz apartmana nestao 46-godišnji državljanin Njemačke i Švicarske, za kojim se traga.


Iz MUP-a su prenijeli podatke iz Nacionalne evidencije nestalih osoba, po kojima je nestao Kuhn Arkady rođen 20. listopada 1973. u Rigi (Litva). Govori njemački jezik, a njemačkoga je i švicarskog državljanstva s prebivalištem u Zurichu (Ulica Seefelder).

Vezani članci Antonio Kukura Jeste li ga vidjeli? U Zagrebu jučer nestao Antonio Kukura Dokumenti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica policajca i odvjetnica uhićeni u velikoj akciji USKOK-a: Krivotvorili dokumente strancima kako bi ušli u Hrvatsku

Visok je 177 centimetara, broja stopala 43, ravne svjetloplave kose i "velikih" svjetloplavih očiju.

Ima "male" uši i srednje je tjelesne građe.

U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, 'jeans' hlače, bijele natikače marke "Lacoste" sa zelenim logom.

Nestao je 11. kolovoza kada se u nepoznatom smjeru udaljio iz apartmana u Splitu.

Njegov nestanak vodi se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Iz MUP-a mole sve građana da, posjeduju li informacije o ovoj osobi, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na telefonski broj 192.

Također, informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.