Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BEZ POVODA

SPLIT U STRAHU Napadnute tri djevojke, napadač još uvijek na slobodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri Splićanke napadnute su u noćnim satima. Napadač još uvijek traži policija, a Splićani upozoravaju da kvart u kojem se napad dogodio postaje sve opasniji za život.

Tri djevojke napadnute su na različitim mjestima. Osim što se sve dogodilo u gusto naseljenom kvartu ovdje je i škola. Stanovnici su s pravom u strahu. 

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Incidenti su se dogodili u nedjelju i ponedjeljak bez ikakvog povoda, potvrđuje policja. Ne otkrivaju na koji način su napadnute. "Tri ženske osobe u dobi od 17, 22 i 28 godina fizički su napadnute. Jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede, dok dvije oštećene osobe nisu imale vidljivih ozljeda", kaže Antonela Lolić, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske.

Ni u jednom slučaju nije prijavljeno silovanje. Počinitelj je pobjegao nakon svega što je učinio. Kriminalistička istraga je u tijeku, a napadač još uvijek na slobodi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene