Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri Splićanke napadnute su u noćnim satima. Napadač još uvijek traži policija, a Splićani upozoravaju da kvart u kojem se napad dogodio postaje sve opasniji za život.


Tri djevojke napadnute su na različitim mjestima. Osim što se sve dogodilo u gusto naseljenom kvartu ovdje je i škola. Stanovnici su s pravom u strahu. 

Vezani članci Dom za starije i nemoćne, Split Zataškavaju li istinu o koroni u splitskom Domu za starije? ''Situacija nije dobra, a nitko ništa ne govori. Očito se stranački štite'' COVID bolnica u Areni Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek

Incidenti su se dogodili u nedjelju i ponedjeljak bez ikakvog povoda, potvrđuje policja. Ne otkrivaju na koji način su napadnute. "Tri ženske osobe u dobi od 17, 22 i 28 godina fizički su napadnute. Jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede, dok dvije oštećene osobe nisu imale vidljivih ozljeda", kaže Antonela Lolić, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske.

Ni u jednom slučaju nije prijavljeno silovanje. Počinitelj je pobjegao nakon svega što je učinio. Kriminalistička istraga je u tijeku, a napadač još uvijek na slobodi.