Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada za dobrotu

U Splitu dodijeljeni Oscari humanosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu su sinoć dodijeljeni Oscari humanosti, odnosno nagrade Dodir dobrote u programu koji je vodio naš voditelj Petar Pereža.

Četvrti put za redom, u organizaciji 'Mreža udruga osoba s invaliditetom' i zaklade 'Kap za slap', nagrađena su dobročinstva u deset kategorija učinjena tijekom godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Glamur, ljepota i dizajnerske 'krpice' FOTO: Koja glumica je bila najseksepilnija na Oscarima Slika nije dostupna Ne zanima ga prestižna dodjela Jeremy Irons otkantao Oscare da bi 'pušio i pio u miru'!

Nagrada za 'dobročinstvo koje se živi 'pripala je Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja. Među nagrađenima našli su se i Kristijan Petric, prof. Davor Belajić, udruga MoST, Hrvatska vatrogasna zajednica, ali i sportska zaklada Vatreno srce na čelu s izbornikom nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem.

Jesmo li mogli napraviti više?

'Ova nagrada i neka zahvala može nas samo još više zadužiti da još bolje i više pomognemo, da preispitujemo sebe jesmo li možda mogli još nešto više napraviti i možemo li nešto popravit da budemo još bolji', rekao je Vinko Prizmić, pročelnik HGSS-a.

'Uvijek je to jedna dodatna motivacija, jedan dokaz da ste na nekom pravom putu, da je to primijećeno, da nešto što ste napravili i radili  punih ovih deset godina, a onda je to naraslo u jednu zaista lijepu priču', poručio je Đordana Barbarić, iz Udruga MOST.

'Puno je učinjeno i pokazali smo jednu drugu sliku nas invalida proisteklih iz domovinskog rata, da bez obzira na boju kože, bez obzira na boju jezika, na nacionalnost, da mi ne razlikujemo i želimo pomoći svakome na svijetu', rekao je Kristijan Petric.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene