Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje!

STRAH I ŠOK U SOLINU 'Ajme meni, zmija mi je u WC školjci!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Taman sam krenula i vidim da je ispod mene nešto tamno, sklupčano. A onda šok - pa to je zmija!', ispričala je gospođa Sonja Delić.

Sonja Delić iz Kučina kod Solina doživjela je noćnu moru zbog koje mnogi sa strahom gledaju u wc školjku.

U njoj se pojavila zmija duga jedan metar!

'Jedina je sreća što imam običaj uvijek pustiti malo vode i uvijek spustim poklopac. Tako sam je i spazila. Taman sam krenula i vidim da je ispod mene nešto tamno, sklupčano. Prvo mi se učinilo da je unuk možda nešto bacio a onda...šok! Shvatila sam da mi je u wc školjci zmija!' ispričala je gospođa Delić za Slobodnu Dalmaciju.

Brzo je, kaže, poklopila školjku i otrčala po još nešto da stavi na poklopac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki oprez VIDEO Došla u javni WC, podigla dasku na školjci pa se sledila: "To nije neobična pojava" Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..."

NIJE IM LAKO 'Zbog velikog broja zmija više se ne usuđujemo ući u svoje vrtove'

'Još sam jednom povirila, a ona se odmotala i upravila uvis. Onda sam nazvala 112. Kazali su mi prvo da zovem Zagreb jer tamo nema nikoga zaduženog za zmije. I rekli su mi da zmiju ni u kom slučaju ne smijem ubiti jer ću platiti kaznu, možda i 40 tisuća kuna ako je zaštićena vrsta. Ma nisam mogla vjerovati što mi taj čovjek govori!', kazala je Sonja Delić dodajući kako nije znala je li otrovnica ili ne.

Spasili su je vatrogasci koji su zmiju izvadili iz školjke i pustili u prirodu. Nisu sigurni o kojoj je vrsti riječ, ali su zaključili kako je riječ o bezopasnom blavoru, 'samo malo većem'. Blavor je inače vrsta zmijolikog guštera.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene