Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Nema mira za stanovnike dubrovačke ulice: Žalili se na obližnje gradilište, a sada je i kamion udario u kuću

Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 3
Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 3 Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 4 Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 4 Foto: DNEVNIK.hr Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 2 Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kamion zapeo za kuću u Dubrovniku - 1 Galerija 1/4 >>
Stanari dubrovačke Solinske ulice pobunili su se zbog gradnje u njihovoj ulici. Kažu da se gradi mimo zdrave pameti. Danas se u jednu od kuća u ulici zabio – kamion.

Nema mira za stanovnike Solinske ulice koji se u pobunili zbog gradilišta u blizini njihovih kuća. "Oni su postavili zaštitnu mrežu, ali to ništa ne pomaže. Ja živim tamo na trećem katu, kamen mi je doletio u kuću, prvi dan dva. Drugi dan susjedima isto tako", rekla je prije nekoliko dana za Dnevnik Nove TV stanarka u Solinskoj ulici Ivančica Kalanj.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Radovi u ulici i dalje nisu obustavljeni, a ljutnju među stanarima izazvao je i današnji događaj. Naime, u rub jedne kuće zabio se kamion pun građevinskog materijala. Treba li čekati da netko strada pa da se nešto i poduzme, pitaju se građani, piše portal Dubrovnik.net.

Inače, aktualna gradska se vlast posljednje dvije godine zbog megalomanske gradnje u Dubrovniku vadi na postojeći GUP, no sada se najavljuju revizije unutar odjela, i to nakon ostavke pročelnice za izdavanje građevinskih dozvola Silve Vlašić. Ona je kao razlog ostavke navela činjenicu da se ne može više nositi s lošim odredbama GUP-a i megalomanske gradnje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene