Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Strava u Oštarijama: U pucnjavi ranjena jedna osoba, karlovačka policija privela muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi na području Oštarija jedna je osoba ozlijeđena, javila je policija. Jedna je osoba uhićena i u tijeku kriminalističko istraživanje.

U ponedjeljak oko 19 sati karlovačka je policija zaprimila dojavu o pucnjavi na području Oštarija. U pucnjavi je ozlijeđen jedan muškarac koji je prevezen u bolnicu, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Na Hitnom prijmu Ogulinske opće bolnice Hini je potvrđeno da im je dovezen muškarac s prostrijelnim ranama te da je odmah prebačen u operacijsku salu. Težina njegovih ozlijeda zasad nije poznata.

Policija je uhitila muškarca koji se dovodi u vezu s pucnjavom i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja bit će proveden očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija o događaju. (V.P./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene