Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan se bori za život

Crni dan na cestama: U manje od deset sati poginula tri motociklista, od toga jedan maloljetnik

Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
U teškoj prometnoj nesreći noćas oko dva sata u Pakoštanima poginuo je mladić (17) dok je drugi (17) u kritičnom stanju.

Izgubili su kontrolu nad motociklom u Ulici kraljice Jelene te uslijed neprilagođene brzine sletjeli s kolnika i udarili u rasvjetni stup. Nisu imali zaštitne kacige.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Slika nije dostupna U TRPINJI Tragedija kod Vukovara: Motociklist poginuo nakon što mu je prednost oduzeo 72-godišnji vozač automobila

"Na mjesto događaja izašla je Hitna pomoć iz Biograda koja je u 2:56 sati konstatirala smrt maloljetne muške osobe u dobi od 17 godina dok je maloljetna muška osoba također u dobi od 17 godina zadobila teške tjelesne ozljede te se nalazi u Općoj bolnici Zadar. Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ove prometne nesreće", rekli su u zadarskoj policiji.

Motociklist je danas poginuo i u Starigradu. 

"U nedjelju oko 10:45 sati u Starigradu, u Kamengradskoj ulici kod broja 14, motociklist je sletio izvan kolnika i od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja", priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Vozač motocikla poginuo je i u prometnoj nesreći u prigradskom splitskom naselju Sirobuja u nedjelju rano u jutro, izvijestila je splitska policija.

Prema prvim policijskim informacijama nesreća se dogodila oko 4.25 sati kada je motociklist u naselju Sirobuja sletio van kolnika.

Vozač je preminuo na mjestu nesreće. (Hina/A.T.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene