Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrzo vozio

Teška prometna nesreća u Ljubešćici završila tragično: 36-godišnjak poginuo na licu mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u nedjelju oko 5,30 sati na lokalnoj cesti u Ljubešćici, poginuo je 36-godišnji vozač osobnog automobila, izvijestila je varaždinska policija.

 

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak, vozeći Bednjanskom ulicom iz smjera Orehovca, u zavoju zbog neprilagođene brzine vozila izletio s ceste. Vozilo se prevrnuo, a vozač je ispao iz automobila i na mjestu smrtno stradao.

Na mjesto nesreće došli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a liječnica je konstatirala smrt, navode iz Policijske uprave varaždinske.

U vrijeme obavljanja očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet od 6 do 9,35 sati, te se odvijao obilaznim pravcima. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene