Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezen u bolnicu

U požaru kod Bilišana ozlijeđen vatrogasac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predjelu Bilišana, u blizini Obrovca, u tijeku je gašenje požara, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje, a Vatrogasni operativni centar iz Zadra da je u požaru ozlijeđen jedan vatrogasac zadarske Javne vatrogasne postrojbe.

Prevezen je u ambulantu u Obrovcu, a poslije će ga prevesti u zadarsku bolnicu. Gori trava i nisko raslinje, a vatru gase vatrogasci iz županije i četiri vatrogasna vozila. Iz zraka požar gase kanader i zračni traktor.

Dojava o požaru u Vatrogasno operativno središte Divulje iz Zadra je stigla u 11:46 sati. U 13:45 sati dojavljeno je o požaru na predjelu Vrane, u blizini Biograda. Gori nisko raslinje i trstika na površini od 1,5 hektara.

U gašenju sudjeluje Javna vatrogasna postrojba iz Biograda i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Pakoštana te vatrogasna vozila. Iz zraka požar gase dva helikoptera s uređajem za gašenje i kanader. U Šibensko-kninskoj županiji na predjelu Perkovića gori trava i nisko raslinje.

O požaru je dojavljeno u 13:12 sati, a u gašenju sudjeluju županijski vatrogasne snage sa 30 vatrogasaca i osam vatrogasnih vozila te Državna intervencijska postrojba iz Šibenika s devet vatrogasaca i tri vozila. Iz zraka požar gase kanader i zračni traktor. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Štefi Bogdan, zapovjednik DVD-a Župa Dubrovačka Gori kod Dubrovnika Dramatično na jugu Hrvatske: "Situacija nije nimalo dobra, pripremamo obranu kuća. Sve što smo radili cijelu noć i cijeli dan ispalo je uzalud"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene