Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Biogradsko zaleđe

Polača: Muškarca ispod drva ubio grom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je dan ranije na zadarskom području bilo grmljavinsko nevrijeme, osnovano se sumnja da je muškarac preminuo od udara groma.

Muškarca čije je tijelo nađeno u srijedu poslijepodne u dvorištu obiteljske u Polači po svemu sudeći ubio je grom, izvijestila je u četvrtak zadarska policija.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

U srijedu oko 16 sati u Polači, u biogradskom zaleđu, u dvorištu obiteljske kuće susjedi su pronašli beživotno tijelo 57-godišnjaka i obavijestili hitnu pomoć koja je, pak, pozvala policiju.

Fotka koja je u samo nekoliko sati prikupila nekoliko tisuća 'lajkova'

Kriminalističkim istraživanjem i nalazom mrtvozornika utvrđeno je da nema tragova nasilja, a kako je dan prije, oko 15 sati na tom području bilo grmljavinsko nevrijeme, osnovano se sumnja da je muškarac preminuo od udara groma. Najvjerojatnije se zatekao ispod stabla hrasta, a udar groma usmrtio ga je na mjestu nesreće.

Prema podacima stanice Državnog hidrometeorološkog zavoda u Zadru, u utorak oko 15 sati grmljavinsko nevrijeme, uz vrlo malo kiše, zahvatilo je područje od Benkovca do Starigrada Paklenice i u sat vremena, koliko je trajalo, zabilježeno je više od stotinu grmljavinskih pražnjenja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene