Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U penis ugurao 16 zrna graha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li moguće postići erekciju pomoću zrna sirovog graha? Zagrebački liječnici pomogli su muškarcu koji je u to bio uvjeren.

U zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica iz spolovila, odnosno mokraćne cijevi 30-godišnjeg muškarca, liječnici su izvadili čak 16 zrna graha. Muškarac je pomoću njih pokušao postići erekciju, a tvrde urolozi, u tome je i uspio. 

Pročitajte i ovo Prvomajska proslava Praznik rada Velika prvomajska proslava na Maksimiru: Tomašević pozvao građane na grah i štrukle, otkrio tko će nastupiti Grah - 2 Nije u skladu s EU Uredbom S polica se povlači jedna od češćih namirnica: Provjerite imate li ju kod kuće

Kada su se pojavili problemi s mokrenjem, nesretni muškarac morao je potražiti liječničku pomoć. Za odstranjivanje graha na sreću nije bio potreban operativni zahvat. U ambulanti je strano tijelo uspješno odstranjeno pomoću endoskopskih pomagala. 

Zagrebački liječnici kažu kako se ne radi o osamljenom primjeru. Ljudi koji u masturbaciji koriste razna pomagala, nerijetko završe na kirurškom stolu.


.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene