Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan za pamćenje

Još stignete na najluđi vintage party koji vas vraća na kraj 19. stoljeća

Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 4
Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 4 TZ Novska
Aktualno Galerija Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 2 Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 2 Foto: TZ Novska Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 4 Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 4 Foto: TZ Novska Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 3 Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 3 Foto: TZ Novska Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 1 Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 1 Foto: TZ Novska +1 Lukovo u Novskoj (Foto: TZ Novska) - 5 Galerija 1/6 >>
Uvjerili smo se da je prvi dan bio za pamćenje, a pred vama je još vremena za sudjelovanje u najvećem vintage partyju u Hrvatskoj. Otkrijte što ima na programu Lukova u Novskoj na koje još uvijek stignete.

Od starih škrinja, prikaza starinskih učionica s kraja 19. stoljeća, starog hotela Knopp do romantične atmosfere s uličnim sviračima i svečano ukrašenim kočijama na kojima se svi mogu provozati. Lukovo u Novskoj mjesto je na kojem možete uživati u bezbrojnim delicijama proizvedenim na lokalnim farmama i poljima.

Pročitajte i ovo Dalibor Petrović ZA DNEVNIK NOVE TV Dopredsjednik Sindikata strojovođa Hrvatske o spekulacijama: "Prije sat vremena dobili smo potvrdu da je on bio u prvom odjeljku s mladićem" Grafički prikaz nesreće kod Novske Putnički prešao preko crvenog VIDEO Animacija Dnevnika Nove TV: Pogledajte kako je došlo do stravičnog sudara vlakova kod Novske

Jedna od glavnih gurmanskih poslastica su slatke palačinke od medljikovca, šumskog meda novljanskih pčelara.

Slavonsko gostoprimstvo i ovog je puta dokazalo svoj visoki status, a po čemu su Slavonci posebni i zašto vrijedi posjetiti jednu od najuspješnijih manifestacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske, pogledajte u videu i fotogaleriji.

Lukovo u Novskoj počelo je 18. listopada, a završava 20. listopada. Organizirane su i glazbene večeri s poznatim glazbenicima čiji raspored nastupa možete pronaći ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene