Uvjerili smo se da je prvi dan bio za pamćenje, a pred vama je još vremena za sudjelovanje u najvećem vintage partyju u Hrvatskoj. Otkrijte što ima na programu Lukova u Novskoj na koje još uvijek stignete.

Galerija


Od starih škrinja, prikaza starinskih učionica s kraja 19. stoljeća, starog hotela Knopp do romantične atmosfere s uličnim sviračima i svečano ukrašenim kočijama na kojima se svi mogu provozati. Lukovo u Novskoj mjesto je na kojem možete uživati u bezbrojnim delicijama proizvedenim na lokalnim farmama i poljima.

Vezani članci Vozač kamiona na odmorištu kod Novske pokosio grupu ljudi - 4 Vozač kamiona smrti: Tegljačem kod Novske usmrtio dvije učenice i ženu, u nesreći koja je šokirala Hrvatsku Mjesto na kojem se dogodila prometna nesreća kod Novske (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv vozača kamiona koji je pokosio učenice kod Novske

Jedna od glavnih gurmanskih poslastica su slatke palačinke od medljikovca, šumskog meda novljanskih pčelara.

Slavonsko gostoprimstvo i ovog je puta dokazalo svoj visoki status, a po čemu su Slavonci posebni i zašto vrijedi posjetiti jednu od najuspješnijih manifestacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske, pogledajte u videu i fotogaleriji.

Lukovo u Novskoj počelo je 18. listopada, a završava 20. listopada. Organizirane su i glazbene večeri s poznatim glazbenicima čiji raspored nastupa možete pronaći ovdje.