Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje uzrok

Zapalio se kontejner pun otpada u Novom Zagrebu, vatra se proširila i na automobil

Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2
Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 ?itatelj
Aktualno Galerija Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 Foto: ?itatelj Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 1 Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 1 Foto: ?itatelj Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 3 Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 3 Foto: ?itatelj +0 Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija 1/4 >>
U Novom Zagrebu u noći s nedjelje na ponedjeljak izbio je požar. Izgorio je kontejner za smeće, a vatra se proširila na jedan automobil.

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak u Novom je Zagrebu, u Ulici Milovana Kovačevića, ispred stambene zgrade izbio požar. Iz zasad neutvrđenih razloga zapalio se kontejner za smeće, pri čemu je oštećen i osobni automobil marke Opel Astra u vlasništvu 64-godišnjaka, priopćila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja"

Požar su ugasili vatrogasci, a srećom nitko nije ozlijeđen. Procjenjuje se da je nastala šteta u vrijednosti od otprilike 5000 kuna. Na fotografijama čitatelja vidi se da je kontejner bio pun otpada, koji je također izgorio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene