Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veslačka staza 22,5 km

U Maratonu lađa sudjelovat će 40-ak ekipa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Maratonu lađa Neretva 2009. sutra će na 22,5 kilometara dugoj veslačkoj stazi od Metkovića do Ploča sudjelovati 40-ak lađarskih ekipa koje će, kako je najavljeno danas u pločanskoj Turističkoj zajednici, koja je i jedan od organizatora natjecanja, promatrati više od 50.000 gledatelja na obalama Neretve.

Lađari kreću u 17 sati ispod mosta u Metkoviću, a do Ploča će stići preko Opuzena, Komina i Rogotina. Na tomu jedinstvenom natjecanju sudjeluju 32 lađarske ekipe iz neretvanskog kraja, četiri iz kontinentalne Hrvatske, jedna iz susjedne Bosne i Hercegovine i jedna ekipa moliških Hrvata iz Italije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Natjecalo se 40 lađa Maraton lađa: Pobijedili ‘Gusari’ iz Komina Slika nije dostupna 'Rogotin' pobjednik 10. Maratona lađa

Tko će biti pobjednik ovogodišnjega Maratona lađara i tko će primiti Veliki štit kneza Domagoja - znat će se sutra navečer, nakon ulaska u cilj i proglašenja pobjednika u Pločama oko 20 sati. Maraton lađa Neretva 2009. pratit će i pokrovitelj, hrvatski predsjednik Stjepan Mesić. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene