Opasnost od poledice, ilustracija (Foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Opasnost od poledice, ilustracija (Foto: Duško Marušić/PIXSELL) Foto: Duško Maruši?/PIXSELL

Policija je javila kako u nesreći u Kutjevu nitko nije ozlijeđen, a očevid je u tijeku. Na većini cesta promet u ponedjeljak ujutro teče bez posebnih ograničenja, no zbog niskih temperatura moguća je poledica, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba (HAK).


Tri automobila sletjela su s ceste u Kutjevu u Zagrebačkoj ulici, javila je požeško-slavonska policija. U nesreći nitko nije ozlijeđen, ali se jedan automobil djelomično zapalio. Očevid je u tijeku.

Vezani članci Prometna nesreća u Šibeniku Krš i lom: U sudaru vozila hitne pomoći i auta ozlijeđene četiri osobe Policija, ilustracija Prometna nesreća kod Otočca: Motociklom udario u tegljač s prikolicom, 44-godišnjak na mjestu poginuo

Policija je javila i da je u Kutjevu zbog zaleđenog kolnika od 8:10 do 9:30 Županijska cesta 4101 na relaciji Vetovo – Kutjevo bila zatvorena za sav promet .

Zbog niskih temperatura moguća poledica

Magla je mjestimice vrlo gusta te smanjuje vidljivost. Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Trajekt na liniji Molat – Zverinac – Sestrunj – Rivanj – Zadar (Gaženica) isplovit će danas iz luke Molat u 17 sati umjesto u 16:30. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito. (Hina)