Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Investicija od 530 milijuna kuna

U Koprivnici otvorena nova tvornica Belupa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Koprivnici je otvorena nova tvornica Belupa. Vrijedna je više od 500 milijuna kuna, a u njoj će posao naći 200-tinjak radnika.

Riječ je o jednoj od najmodernijih farmaceutskih tvornica u regiji, čije će rad osigurati rast proizvodnje od 150 posto. Tvornicu je otvorio premijer Andrej Plenković u pratnji ministrice gospodarstva Martine Dalić i ministra zdravlja Milana Kujundžića.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

"Mislim da je to pravi put za razvoj sjevera Hrvatske, za razvoj grada Koprivnice, za razvoj svih vas koji zarađujete za svoj život pridonoseći ovoj kompaniji i pridonoseći boljitku vašega kraja i vaših obitelji", rekao je Plenković.

"Naglasio bih kako je na realizaciji ove vrijedne investicije među izvođačima građevinskih radova i opreme angažirano više od 90 posto hrvatskih tvrtki. Čime potvrđujemo da kao partner pružamo podršku domaćem gospodrstvu", kazao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene