Nepoznati vozač u Karlovcu je odbio zaustaviti se na policijske signale. U bijegu od policije automobilom se zabio u zid kuće, a vozač i putnici tada su pobjegli iz vozila. Policija još uvijek traga za njima.

Galerija


Nešto iza 16 sati u Karlovcu je policija pokušala zaustaviti vozača Mercedesa, on je odbio stati. U bijegu od policije vozač se automobilom zabio u zid kuće u Gajevoj ulici, nakon čega je zajedno s putnicima izašao iz vozila i pobjegao.

Vezani članci Vozili kombi pun migranata i bježali od policije 02 Luda potjera u Slavoniji: Kombi pun migranata bježao hrpi policajaca preko dvije županije Ukradeni respiratori U Zagrebu pao koronaprofiter: Iz Švedske nabavio 24 ukradena respiratora pa ih htio preprodati. Policija mu ih pronašla u kafiću

Iz policije su nam potvrdili da se dogodila nesreća s materijalnom šteta te da se traga za vozačem koji se udaljio s mjesta nesreće, no zasad nisu mogli govoriti o broju osoba koje su bile u automobilu u vrijeme nesreće i bijega od policije. Kako javljaju lokalni mediji, riječ je o najmanje četiri osobe.