Nepoznati vozač u Karlovcu je odbio zaustaviti se na policijske signale. U bijegu od policije automobilom se zabio u zid kuće, a vozač i putnici tada su pobjegli iz vozila. Policija još uvijek traga za njima.

Galerija


Nešto iza 16 sati u Karlovcu je policija pokušala zaustaviti vozača Mercedesa, on je odbio stati. U bijegu od policije vozač se automobilom zabio u zid kuće u Gajevoj ulici, nakon čega je zajedno s putnicima izašao iz vozila i pobjegao.

Vezani članci Branko Burić Policija i dalje traga za uspješnim poduzetnikom iz Otočca, nitko ne zna zašto je nestao Iz Mrežnice spašen migrant (Foto: PU karlovačka) - 1 Spasili migranta iz hladne Mrežnice: Muškarac upao u rijeku i zapeo na slapu, spasio ga HGSS

Iz policije su nam potvrdili da se dogodila nesreća s materijalnom šteta te da se traga za vozačem koji se udaljio s mjesta nesreće, no zasad nisu mogli govoriti o broju osoba koje su bile u automobilu u vrijeme nesreće i bijega od policije. Kako javljaju lokalni mediji, riječ je o najmanje četiri osobe.