Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nijemac' u vodstvu

Karlovčani za svog gradonačelnika izabrali novi auto, hoće li ih poslušati?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkako se na službenim stranicama grada Karlovca pojavila anketa za izbor novog službenog vozila karlovačkog gradonačelnika, u njoj je sudjelovalo više od 2.000 građana.

Svi posjetitelji službenih stranica grada Karlovca imaju priliku glasovati za novo službeno vozilo gradonačelnika Damira Jelića. 'Službeni automobil gradonačelnika, marke Volvo, nabavljen je 1999. godine zbog sigurnosti i visokih godišnjih troškova održavanja, trebao bi biti zamijenjen novim, sigurnijim i jeftinijim vozilom', priopćili su iz grada.

Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše"

Među ponuđenim vozilima za sada vodi Volkswagen Passat sa 81 % glasova.

>> Gradonačelnik Karlovca sugrađane pita: Koji auto da si nabavim?

Osim Passata u 'ponudi' su i Volvo S60, Audi A6 te Mercedes C klase. Anketu je ispunilo više od 2000 ljudi, a prema svemu sudeći, Passat i nema nekog ozbiljnijeg konkurenta.

Sada još samo preostaje vidjeti hoće li gradonačelnik doista poslušati svoj građane...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene