Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uspješan srpanj

U Istru ušlo više od 93 tisuće gostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preko triju graničnih prijelaza, Plovanije, Kaštela i Požana u Istarskoj županiju od jučer do podne u Republiku Hrvatsku ušlo je ukupno 93.070 putnika od toga 87.226 inozemnih gostiju, izvijestila je danas istarska policija.

U istom razdoblju Hrvatsku je preko tih prijelaza napustilo 28.925 gostiju od kojih 22.705 inozemnih. Samo tijekom današnjega dana do 12 sati u Istru je ušlo 36.509 putnika od toga čak 35.529 stranih turista među kojima su najbrojniji bili Slovenci, Nijemci, Austrijanci i Talijani.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Promet je bio pojačan gotovo na svim graničnim prijelazima u Istri, ali nisu zabilježene veće gužve i zastoji. Jedino je tijekom jutra na izlazu iz zemlje na istarskom ipsilonu u jednom trenutku zabilježena kolona vozila duga 20 kilometara. Tijekom jutra na istarskim prometnicama zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene