Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U bolnici u Gospiću ovih je dana nesvakidašnje veselo raspoloženje, u rodilištu je 11 novorođenčadi, a pritom su sve bebe i rodilje zdrave i dobro se osjećaju, doznaje se u tamošnjoj Općoj bolnici.


Ravnateljica Sandra Čubelić rekla je Hini kako je inače uobičajeno da u rodilištu imaju dvoje, troje, najviše četvero novorođenčadi odjednom, a zna se dogoditi da i po nekoliko dana u nizu ne bude nijednog poroda.

Vezani članci Slika nije dostupna Suprug u šoku: Čišćenje garaže otkrilo horor priču... Slika nije dostupna FOTO U vjenčanicu za prijevremeno rođene bebe

Smatramo ovo baby boomom kakav nismo imali pet godina, od siječnja 2015. godine, kaže Čubelić.

"Svi kažu da ovo mora biti rezultat opuštanja nakon uzbudljivog Svjetskog nogometnog prvenstva. Nismo provjeravali, ali nam je drag baby boom, ma koji razlog bio", rekla je Čubelić, inače pedijatrica.

Djevojčice su brojnije, sedam naprama četiri, i sve su iz obitelji s područja Ličko-senjske županije. Roditelji su bebama dali imena Lana, Nina, Lucija, Miloš, Emili, Željka, Leon, Nela, Maša, Željko i Dragan, a samo će još danas boraviti skupa u rodilištu. (Hina)

Barist upozorava u kojem slučaju uvijek treba vratiti kavu i tražiti novu u kafiću