Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obljetnica u Glini

Brat poginulog branitelja: "Teško je to bilo, to je bilo taj dan ujutro kad je nastradao"

Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell)
Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell) Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell) Foto: Pixell Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell) Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Glina: 27. obljetnica početka ratnih zbivanja na Banovini (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
U Glini je obilježena 27. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu.

Sjećanje je to na napad na policijsku postaju u Glini u kojem je smrtno stradao hrvatski policajac Tomislav Rom. Uz obitelji, poginulima su kod spomen-obilježja Suza, odali počast ministar unutarnjih poslova i ministar hrvatskih branitelja.

Pročitajte i ovo Nema vode Sramotno Temperature otišle nebu pod oblake, a neka sela na glinskom području danima nemaju vodu: "Užas. Rekli su nam da ne znaju gdje je kvar" Snijeg okovao sela u Glini - 15 OKOVANI SNIJEGOM VIDEO/FOTO Odsječeni od civilizacije: Stanari kontejnera u Glini ostali bez obroka, struje i grijanja

"Teško je to bilo, to je bilo taj dan ujutro kad je nastradao. Nismo ništa znali, okupirano je bilo, pucalo je na sve strane", rekao je Matija Rom, brat poginulog branitelja Tomislava Roma.

"Glina je dala iznimno velike žrtve, ali raduje me da se oporavlja, da žrtva nije bila uzaludna", istaknuo je ministar branitelja Tomo Medved.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene