Fun park Biograd (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Fun park Biograd (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U Fun parku Biograd 15 ljudi, među kojima je bilo i djece, zapelo je na vrtuljku koji je stao. Vatrogasci su ih sretno spustili na zemlju.


Usred vožnje zaustavio se vrtuljak u Fun parku Biograd, na visini od oko 30 metara. Na vrtuljku se nalazio 15 ljudi, a otprilike polovica su bili djeca.

Zadarska policija kaže da su dojavu dobili oko 19:30 sati, te da su intervenciju preuzeli vatrogasci. Pola sata kasnije ljudi su sigurno spušteni na zemlju.

Slika nije dostupna Fun Park Mirnovec zbog požara ostao bez struje: Ljude skidali s roller coastera i panoramskih kotača

Slika nije dostupna Posjetili smo hrvatski Gardaland 2 dana prije otvorenja i ostali bez teksta

Biogradski vatrogasci s opremom s kojom raspolažu nisu uspjeli spustiti goste s vrtuljka, te su pozvali u pomoć zadarske kolege. Ljestve biogradskih vatrogasaca su, kažu nam, na servisu u Njemačkoj.

U zadarskom JVP-u potvrdili su za DNEVNIK.hr da su u pomoć priskočili te da oni imaju dovoljno visoke auto ljestve za spašavanje u ovom slučaju.

Doznajemo da je sve u redu, te da prilikom spuštanja nije bilo nikakvih problema. A nakon spuštanja djeca su se fotografirala s vatrogascima.