Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Val turista

U Dubrovniku 4000 turskih turista za Bajram

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema informacijama iz dubrovačkih hotela i putničkih agencija u Dubrovniku se očekuje oko četiri tisuće turskih turista, koji namjeravaju u tom gradu provesti muslimanski blagdan Bajram.

Najveći broj turskih gostiju najavljen je od 5. do 13. studenoga, priopćila je Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Prema najavama iz dubrovačke Zračne luke u tom će razdoblju biti 17 letova prema Dubrovniku.

Za turske goste organiziran je smještaj u sedam dubrovačkih hotela, a pripremljen je i program obilaska grada te izleti u okolicu i regiju.

Iz Turističke zajednice grada Dubrovnika navode kako Turska postaje sve jače emitivno tržište za Hrvatsku, te da samo Dubrovnik bilježi porast od 38 posto turskih turista i 27 posto više noćenja u odnosu na 2010.

Od siječnja do 1. studenoga ove godine Dubrovnik je posjetilo 19.618 turskih gostiju koji su ostvarili 65.126 noćenja i nalaze se na desetom mjestu po broju i noćenju.  (Hina)

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene