Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio suradnje

U Dubrovnik doplovila tri talijanska ratna broda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu vojne suradnje HRM-a s Ratnom mornaricom Republike Italije u trodnevni posjet Hrvatskoj i Dubrovniku doplovila su tri talijanska ratna broda - korveta 'Urania' i dva patrolna broda 'Sirio' i 'Vega'.

Brodovi su sastavni dio zapovjedništva patrolnih snaga za nadzor i obranu obale sa sjedištem u Augusti, na Siciliji, a u sastavu zapovjedništva je Mornarička zapovjednička škola.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Posjet Dubrovniku sastavni je dio suradnje dviju ratnih mornarica koje djeluju u Jadranskome moru radi osiguranja prirodnog staništa od svih prijetnja i njegova očuvanja. Zapovjednika korvete 'Urania', kapetana bojnog broda Roberta Tomsija primio je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene