Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sklopu vojne suradnje HRM-a s Ratnom mornaricom Republike Italije u trodnevni posjet Hrvatskoj i Dubrovniku doplovila su tri talijanska ratna broda - korveta 'Urania' i dva patrolna broda 'Sirio' i 'Vega'.


Brodovi su sastavni dio zapovjedništva patrolnih snaga za nadzor i obranu obale sa sjedištem u Augusti, na Siciliji, a u sastavu zapovjedništva je Mornarička zapovjednička škola.

Posjet Dubrovniku sastavni je dio suradnje dviju ratnih mornarica koje djeluju u Jadranskome moru radi osiguranja prirodnog staništa od svih prijetnja i njegova očuvanja. Zapovjednika korvete 'Urania', kapetana bojnog broda Roberta Tomsija primio je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić. (Hina)

Vezani članci Pedro Pascal Naočiti glumac iz najgledanijih serija stigao u Lijepu Našu, s njim je i kolega poznat po bizarnom ponašanju? Mike Pompeo i Andrej Plenković Okončan sastanak Pompea i Plenkovića: "Nadam se da će državno tajništvo vidjeti da smo ispunili sve preduvjete za ukidanje viza za posjet SAD-u"