Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratki spoj

Dijelovi Karlovačke županije i dalje su BEZ STRUJE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Elektre tvrde kako je najgore prošlo.

Zbog kratkih spojeva, oko podneva ponovno su se pojavili problemi u opskrbi električnom energijom u dijelovima Karlovačke županije iako su u četvrtak i petak djelatnici Elektre popravili sve kvarove na dalekovodima na području Ogulina, Slunja, Duge Rese i Ozlja, doznaje se u karlovačkoj Elektri.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri"

Tehnički direktor Josip Kekić izjavio je da pri odleđivanju leda na vodovima neki komadi odskoče ili se dignu na jednom vodu i dotaknu drugi, zatvore strujni krug i prouzroče kratki spoj, no sve su to kvarovi za čiji će popravak biti potrebno najdulje jedan sat.

 Gorski kotar: Nema struje, otkazana nastava, zatvorene crpke...

Takvi su se ispadi danas dogodili na dalekovodu u Krnjaku i Tounju, ali prema Donjim Dubravama, a ne središtu mjesta, no budući da nisu složeni, prekid je trajao do 14 sati.

Direktor Kekić također je rekao kako je sve najgore u vezi s ledenom kišom prošlo te da slijedi samo krpanje niskonaponske mreže za vrlo mali broj korisnika koji su još bez struje, ali i zbrajanje štete. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene