Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

Što se to događa u centru Zagreba? "Grupa muškaraca trčala je za nama s lopatama i stolicama u rukama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitateljica DNEVNIK.hr javila se u redakciju i ispričala što se događalo u večernjim satima u centru Zagreba.

''Izašla sam s kolegicom s posla na pauzu kada sam u blizini traumatološke bolnice vidjela neko crveno svjetlo i čula viku. Vidjela sam da se radi o baklji i muškarce koji trče u našem smjeru.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Kolegica i ja smo otrčale u zgradu firme, a grupa muškaraca nastavila je trčati za nama s lopatama i stolicama u rukama. Preskočili su preko fontane i više ih nismo čule. Kada smo ponovno izašle, policija se pod sirenama parkirala vani i počela trčati za dečkima'', prepričala je čitateljica.

Iz Policijske uprave zagrebačke za DNEVNIK.hr rekli su da je zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u centru grada te da su policijski službenici još na terenu. Nema informacija o identitetu grupe muškaraca, kao ni o tome ima li ozlijeđenih.

Jutros su iz policije poručili kako  po izlasku na teren nisu zatekli nikoga osim dvije osobe koje su se udaljavale. One su dovedene u policiju na razgovor, no ubrzo su i puštene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene