Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTRAGA OBUSTAVLJENA ZBOG MRAKA

Voda prodrla u čamac na Savi kod Sikirevaca, nestao jedan muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je muškaraca u poslijepodnevnim satima plovilo Savom kod Sikirevaca, a odjednom je u čamac počela prodirati voda. Iskočili su van, međutim, samo ih je četvero došlo do obale. Za jednim su tragali ronioci, no potraga je obustavljena zbog mraka i nastavit će se u ponedjeljak ujutro.

Policijska uprava brodsko-posavska, oko 15:50 sati, zaprimila je dojavu o nestanku 57-godišnjeg muškarca u rijeci Savi.

Pročitajte i ovo Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

''Danas oko 14 sati, na rijeci Savi, na 315 r/km, kod Sikirevaca, pet muških osoba je plovilo čamcem. U jednom trenutku zbog ulaska vode u čamac skočili su u rijeku. Četiri muškarca su isplivala na obalu, dok jedan nije (1961. godište)'', stoji u priopćenju kojeg je poslala glasnogovornica PU brodsko-posavse kata Nujić.

U potragu su odmah uključeni ronioci Specijalne jedinice policije Osijek i HGSS-a. Također se utvrđuju ostale činjenice i okolnosti vezano uz ovaj događaj. Nešto kasnije javljeno je kako je potraga obustavljena zbog mraka i nastavit će se u ponedjeljak ujutro.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene