Ronioci (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Ronioci (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Pet je muškaraca u poslijepodnevnim satima plovilo Savom kod Sikirevaca, a odjednom je u čamac počela prodirati voda. Iskočili su van, međutim, samo ih je četvero došlo do obale. Za jednim su tragali ronioci, no potraga je obustavljena zbog mraka i nastavit će se u ponedjeljak ujutro.


Policijska uprava brodsko-posavska, oko 15:50 sati, zaprimila je dojavu o nestanku 57-godišnjeg muškarca u rijeci Savi.

Vezani članci Policija,ilustracija (Foto: Pixsell,Sanjin Strukic) Manji policijski sindikati traže hitan sastanak s premijerom: "Ako ne dođe do dijaloga, pozvat ćemo sve policajce na prosvjed i štrajk" Policijski očevid (Foto: Arhiva/Pixsell,Ivica Galovic) Teška prometna nesreća u Zagrebu: Pješakinja poginula u naletu automobila

''Danas oko 14 sati, na rijeci Savi, na 315 r/km, kod Sikirevaca, pet muških osoba je plovilo čamcem. U jednom trenutku zbog ulaska vode u čamac skočili su u rijeku. Četiri muškarca su isplivala na obalu, dok jedan nije (1961. godište)'', stoji u priopćenju kojeg je poslala glasnogovornica PU brodsko-posavse kata Nujić.

U potragu su odmah uključeni ronioci Specijalne jedinice policije Osijek i HGSS-a. Također se utvrđuju ostale činjenice i okolnosti vezano uz ovaj događaj. Nešto kasnije javljeno je kako je potraga obustavljena zbog mraka i nastavit će se u ponedjeljak ujutro.