Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na dan štrajka

U CA vagali avion pa im pao s krana i probio mu se trup!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučajno ili ne, na dan štrajka prije tri dana u Croatia Airlinesu, oni koji nisu štrajkali odlučili su vagati avion. U jednom im je trenutku avion pao s krana i probijen mu je trup.

'Do oštećenja zrakoplova došlo je prigodom planiranih tehničkih radova, a još uvijek se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojima je došlo do navedenog događaja', piše u priopćenju koje nam je iz Croatia Airlinesa poslao glasnogovornik Davor Janušić.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

U CA kažu da se šteta procjenjuje te da će biti pokrivena od redovitog osiguranja zrakoplova u kojemu su, kažu, ovakvi događaji predviđeni.

To što je istoga dana bio i štrajk određenog broja zaposlenika nema nikakve veze s oštećenjem, kažu u CA. 'S obzirom da je dana 8.ožujka u štrajku bilo samo 10 posto licenciranih aviomehaničara, oštećenje zrakoplova nije ni u kakvoj izravnoj vezi s industrijskom akcijom jer je predviđene poslovne aktivnosti u tehničkom središtu tvrtke obavljalo više zaposlenika nego što je to bilo regularno predviđeno',dodaju u pisanom priopćenju.

Ponovno uključenje zrakoplova u promet očekuje se tijekom ovog tjedna, no to neće utjecati na planirani red letenja Croatia Airlinesa u tom razdoblju u kojemu tvrtka planira obaviti sve planirane letove, stoji na kraju priopćenja CA.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene