Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

U 9. mjesecu trudnoće obavljala ultrazvuk - OTKRIVENO DA UOPĆE NIJE TRUDNA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je u Gradskoj bolnici obavila ultrazvuk, rečeno joj je da se otkucaji srca njezine djece više ne čuju.

Alena Avdeeva iz oblasti Chelyabinsk ima medicinsku dokumentaciju, potvrđenu od stane liječnika da je trudna i da čeka blizance. Dokument koji je potvrđen u siječnju ove godine, kada je, prema pretpostavkama, ova 26-godišnjakinja bila u devetom mjesecu trudnoće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

Poslana je u Gradsku bolnicu u Miassu gdje je obavila ultrazvuk prilikom kojeg joj je rečeno da se otkucaji srca njezine djece više ne čuju.

Po hitnom je postupku podvrgnuta carskom rezu, no nakon operacije uslijedio je šok. Avdeeva je dobila nalaze u kojima stoji kako uopće nije bila trudna već je umjesto ploda u maternici nosila cistu koja je uklonjena tijekom operacije.

Kada se vratila kod svojeg liječnika, bez djece, svi su ostali iznenađeni. Nedugo nakon spoznaje da je ženi postavljena kriva dijagnoza, svi njezini nalazi pretraga koje je obavljala tijekom lažne trudnoće, misteriozno su nestali.

Krenule optužbe

Uskoro su uslijedile optužbe da je majka troje djece lažirala rezultate ultrazvuka rađenog u Gradskoj bolnici u Miassu. 'Učinila je to kako bi zadržala muža', rekao je jedan od neimenovanih izvora.

Kod svojeg je ginekologa, kako kaže bila četiri puta. Redovito je obavljale pretrage krvi i urina, no očito nitko nije uvidio da se nešto čudno događa i da nalazi ne upućuju na trudnoću.

'Obavila je samo opće kliničke testove, ostale je odbila', rekao je izvor iz bolnice u Miassu.

Voditelj ginekologije u lokalnoj bolnici u kojoj je njezina trudnoća vođena, zatražio je policijsku istragu o slučaju. Policija je cijeli slučaj nazvala 'mutnim', prenosi Siberian Times.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene