Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radovi na odmorištu Ploče su stali. Na terenu nadomak Ploča ostao je tek golemi iskop koji je snimila naša splitska ekipa.


Otkriva se pomalo apsurdna situacija. U rasponu od samo 30-ak kilometara HAC je isplanirao gradnju čak 3 velika odmorišta. Izgradnja odmorišta Ploče procijenjena je na skoro 60 milijuna kuna. Je li baš toliki novac od HAC -a dobio izvođač na tom objektu Skladgradnja, ne zna se. No, po obimu radova, bila je to skupa izvedba.

Vezani članci Vozila hitne pomoći Medicinski tehničar Hitne ogorčen zbog nevjerojatnih nelogičnosti u sustavu: "Ozlijeđeni nas gledaju kako prolazimo pokraj njih iz suprotnog smjera..." Slika nije dostupna 'Madunić je na svoju ruku ponudio jamčevinu za Žužula'

S jedne i druge strane autoceste iskopane su goleme količine kamena, a sve kako bi se izgradilo odmorište. Postavlja se pitanje je li morao biti izabran baš ovako težak teren. Da je izabran neki proplanak koji je trebalo tek malo poravnati i asfaltirati, dobili bi smo daleko jeftinije odmorište.

>> Uzrujani Žužul: Kutijama dokumenata dokazuje nevinost

Slaven Žužul demantirao je navode da je samljeo kamen i osim na iskapanju dodatno zaradio na žalu. Istaknuo je da je sve odvezao luci Ploče za gradnju terminala te da ima svu dokumentaciju. Iskop za odmorište je tek par kilometara od Ploča, pa mnogi smatraju da odmorište uopće nije bilo potrebno, osim da netko zaradi na radovima.