Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamjena za klasičnog vodiča?

Turistima u Splitu uskoro dostupan besplatan vodič na mobitelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti s kruzera sve o znamenitostima Dubrovnika mogu doznati od turističkih vodiča. A u Splitu, uz vodiče, o gradu možete doznati pomoću mobilne aplikacije.

Ljudska riječ i osmijeh čini se još uvijek su najjači, iako su vodiči u pametnim mobitelima vrlo praktični.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Kada stignu u luku turisti se u pravilu zapute u Dioklecijanovu palaču. Vodič u mobitelu dobro dođe. Na Peristilu je i danas u podne gužva kao usred ljeta. Car Dioklecijan pozdravlja goste.

I društvo iz Amerike žuri na Peristil kroz podrume. Imaju vodič u mobitelu, ali pomalo zapinje. "Odličan je, ali jedini je problem što na dosta mjesta nema bežičnog interneta pa vodič blokira", kaže američki turist.

Ali zato ne blokiraju klasični vodiči. Naši gosti idu uz turističke vodiče, ali da šetaju sami, u mobitel vodiču mogli bi vidjeti gdje je muzej grada Splita. U njemu smo zatekli turističku voditeljicu Suzi s njemačkim gostima. Suzi je spremna na šalu, a povest će goste i na čokoladu.

Najnovije prezentiran mobitel vodič uskoro će svima u Splitu biti dostupan besplatno pa tko što voli, neka izvoli!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene