Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Turistička ponuda: Šibenik bez liječnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nedostatka liječnika u Šibensko-kninskoj županiji tijekom ovogodišnje turističke sezone neće biti organizirana niti jedna turistička ambulanta, upozorio je danas ravnatelj šibenskog Doma zdravlja Ante Županović.

Lani su tijekom srpnja i kolovoza liječnički timovi radili u šest turističkih mjesta u županiji, ali ove godine na natječaj se javio tek jedan liječnik, kazao je Županović.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone

Direktor Turističke zajednice (TZ) Šibensko-kninske županije Šime Vlašić neugodno je iznenađen tom činjenicom, osobito stoga što je samo u prvih pet mjeseci broj turista u županiji porastao za 11 posto u odnosu na prošlu godinu.

Najavio je kako će o tom problemu biti riječi na skoroj sjednici Vijeća TZ-a pa se nada da će biti pronađeno rješenje kako domaći i strani gosti koji ljetuju u turističkim mjestima u županiji ne bi ostali bez liječničke pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene