Policijski očevid, ilustracija
Policijski očevid, ilustracija Foto: Milan Sabić/PIXSELL

Četvorica državljana Sjeverne Makedonije i Austrijanac 5. kolovoza potukli su se s tri Nijemca i jednim Hrvatom.


Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad četvoricom državljana Sjeverne Makedonije u dobi od 27 do 47 godina te jednim Austrijancem zbog sumnje u nanošenje teške tjelesne ozljede.

Vezani članci Vršnjačko nasilje Nasilnici iz Kaštela: Policija objavila detalje odvratnog zlostavljanja koje je užasnulo Hrvatsku Uhićena šestorica muškaraca u Puli - 3 Pala šestorka u Puli: Policija kod skupine nasilnika pronašla veliku količinu oružja, sumnjiči ih se za dva premlaćivanja

Policiju su 5. kolovoza oko 2:40 zvali iz pulske bolnice. Liječnici su policiji objasnili da su primili četvoricu muškarca koji su napadnuti u Ulici Riva.

Već oko 14 sati policija je osumnjičene pronašla i uhitila u Rapcu.

"Petorica muškaraca nakon verbalnog sukoba fizički su napala četvoricu muškaraca, među kojima 22-godišnjeg njemačkog državljanina, dvojicu 23-godišnjih njemačkih državljana i 37-godišnjeg hrvatskog državljanina, udarajući ih po rukama i nogama po tijelu. U događaju je 23-godišnji njemački državljanin teško, a 22-godišnji njemački državljanin lakše ozlijeđen", rekli su u policiji.  

Četvorica Makedonaca i Austrijanac 6. kolovoza privedeni su u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Glas Istre piše da je tučnjava izbila zbog djevojke.