Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedena sedmorica

Letjele šake u Baškoj Vodi: Pijani Poljaci potukli se zbog glazbe na brodu, jedan teško ozlijeđen

Izletnički brod, arhiva (Foto: Pixell)
Izletnički brod, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Zbog sudjelovanja u tučnjavi u kojoj je u nedjelju (6. svibnja) jedna osoba teško ozlijeđena makarska je policija protiv dvojice državljana Poljske podnijela kaznene prijave i prekršajne protiv sve šestorice, izvijestila je policija u utorak, a motiv sukoba, prema neslužbenoj informaciji, bio je izbor glazbe koja se slušala na izletničkom brodu.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava priopćila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad više osoba koje su Baškoj Vodi narušavale javni red i mir u nedjelju u 18:45 na izletničkom brodu, a potom se posvađale i potukle na rivi. Policija je u postaju privela sedmoricu Poljaka, no tijekom kriminalističkog istraživanja pokazalo se kako su u tučnjavi sudjelovala šestorica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Šva šestorica, u dobi od 18 do 51 godine, osumnjičena su za prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te su im izdati prekršajni nalozi. Protiv dvojice, 33-godišnjaka i 43-godišnjaka podnesene su i kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog utvrđene sumnje da su sudjelovali u tučnjavi u kojoj je 51-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu, zbog čega mu je u bolnici pružena liječnička pomoć.

Neslužbeno se doznaje kako je motiv za tučnjavu bio izbor glazbe koja se slušala na izletničkom brodu na kojem je bilo puno putnika, a svi privedeni Poljaci bili su pod utjecajem alkohola. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene