Tuča koja je zabijelila makarske ulice otopila se u nekoliko minuta. Više posla imali su Drnišani koji su uzeli lopate u ruke zbog velike količine snijega i tuče koji su napadali.


Makarska ulice u ponedjeljak poslijepodne zabijelila je tuča, koja se u roku od nekoliko minuta otopila.

Vezani članci Tuča u mjestu Paljevina kod Đakova Snažno nevrijeme pogodilo istok zemlje, u jednoj županiji tuča veličine oraha Odšteta za uništene usjeve i kuće u Požeštini - 9 Razmjeri štete u Požeštini: Prinos po hektaru ječma inače je do osam tona, a na jednom polju požnjeli 20 kilograma

Burno je bilo i u Drništu gdje je također pala velika količna krupe, a padao je i snijeg. Na ceste su morale izaći ralice, a građani su uzeli lopatu u ruke kako bi počistili prilaze svojim domovima.

'Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, dok snijeg otežava promet na području Plitvičkih jezera. Na autocesti A1 vozi se usporeno zbog tuče između čvorova Prgomet i Metković.Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama', poruka je HAK-a.

FOTO Zimska idila u Istri, na Platku pao snijeg

U utorak nas očekuje djelomice sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku. Kiše će biti mjestimice, češće na Jadranu, u Gorskome Kotaru i Lici, i to većinom u obliku kratkotrajnih poslijepodnevnih lokalnih pljuskova, ponegdje uz grmljavinu.

Jutarnje temperature kretat će se između -2 i 3 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu i uz obalu od 2 do 7 stupnjeva, te na otocima od 7 do 10. Najviša dnevna temepratura biti će od 8 do 13 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu između 12 i 16 stupnjeva Celzijevih.