Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proljetno nevrijeme

Tuča zabijelila Makarsku, na drniške ulice izašle ralice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tuča koja je zabijelila makarske ulice otopila se u nekoliko minuta. Više posla imali su Drnišani koji su uzeli lopate u ruke zbog velike količine snijega i tuče koji su napadali.

Makarska ulice u ponedjeljak poslijepodne zabijelila je tuča, koja se u roku od nekoliko minuta otopila.

Pročitajte i ovo Snijeg Prognoza vremena Dobra vijest za snjegoljupce: Stiže prava zima, a pahulja će biti i u nizinama Slika nije dostupna KAOS NA ULICAMA FOTO/ VIDEO Potop i tuča na splitskom području, zabijeljele se ceste

Burno je bilo i u Drništu gdje je također pala velika količna krupe, a padao je i snijeg. Na ceste su morale izaći ralice, a građani su uzeli lopatu u ruke kako bi počistili prilaze svojim domovima.

'Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, dok snijeg otežava promet na području Plitvičkih jezera. Na autocesti A1 vozi se usporeno zbog tuče između čvorova Prgomet i Metković.Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama', poruka je HAK-a.

FOTO Zimska idila u Istri, na Platku pao snijeg

U utorak nas očekuje djelomice sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku. Kiše će biti mjestimice, češće na Jadranu, u Gorskome Kotaru i Lici, i to većinom u obliku kratkotrajnih poslijepodnevnih lokalnih pljuskova, ponegdje uz grmljavinu.

Jutarnje temperature kretat će se između -2 i 3 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu i uz obalu od 2 do 7 stupnjeva, te na otocima od 7 do 10. Najviša dnevna temepratura biti će od 8 do 13 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu između 12 i 16 stupnjeva Celzijevih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene