Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuča i pijavica na Murteru

VIDEO Bujice nosile klupe i stvari posjetitelja fešte na rivi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme koje je počelo u 23 sata zahvatilo je rivu u vrijeme održavanja pučke fešte.

Olujno nevrijeme praćeno jakim grmljavinskim pljuskovima, tučom, olujnim udarima vjetra i pijavicama pogodilo je u četvrtak navečer Murter, javlja Crometeo.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Poplava u Rijeci - 1 Nevrijeme u Hrvatskoj Dramatični prizori diljem obale: Situacija se smiruje, ali posljedice su uznemirujuće

Nevrijeme koje je počelo u 23 sata zahvatilo je naseljeni dio otoka u vrijeme pučke fešte na mjesnoj rivi. U kratkom roku po četvornom metru palo je više od 50 litara kiše. Bujice su nosile klupe i stvari posjetielja, a prava drama nastala je kada je s mora na kopno došla pijavica usred koje su se našli članovi klape Sveti Florijan, koji su se zbog nevremena skrili u svoj kombi.

Nakon obilne kiše i olujne noći dolazi nam sunce, a onda...

Nevrijeme se nakon toga premjestilo prema Pirovcu i šibenskom zaleđu. U Pirovcu je do ponoći palo 30 mm kiše. Kiša je padala i u Miljevcima, a u Radoniću tuča.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene