Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U potrazi za boljim cijenama

Trst je Hrvatima opet u modi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ekonomske krize i velikih poskupljenja u našoj zemlji, Hrvati, a najviše Riječani, Puljani i Zagrepčani pribjegavaju kupnji u inozemstvu.

Hrvati kupuju u velikom tršćanskom trgovačkom centru jer kako kažu odlaze tamo gdje im je jeftinije. Cijene su tako u prosjeku 30 posto niže. Najviše se kupuju prehrambeni artikli, drogerija, ali i odjeća i obuća.

Pročitajte i ovo Radno vrijeme trgovina i šoping centara 3. ožujka (Ne)radna nedjelja Niste obavili kupnju na vrijeme? Provjerite radno vrijeme trgovina i šoping-centara Radno vrijeme trgovina i šoping centara, ilustracija sve na jednom mjestu Detaljan popis: Pogledajte radno vrijeme trgovina i šoping-centara ove nedjelje

Božićni kolač jeftiniji je nego u Hrvatskoj, a jednak je slučaj i s pjenušavim vinima. Jeftinija je i tjestenina, sir, kava, maslinovo ulje, tunjevina, drogerija. Talijani su poznati trgovci, koji svaki proizvod znaju i lijepo zapakirati, a kupce dodatno privlače prostori okićeni i ukrašeni u božićnom ugođaju.

Vraćajući se iz blagdanske kupovine punih prtljažnika automobila, Riječani, Istrani i ostali Hrvati uzimaju u obzir da se preko granice bez carinjenja može prevesti 50 eura robe. Tako pri samo jednoj kupovini, četveročlana obitelj može uštedjeti i nekoliko stotina kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene