Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrhovni sud odbio je posljednju žalbu trostrukog ubojice iz Petrinje, 39-godišnjeg Vlastimira Kihalića i potvrdio mu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubojstva supruge i njezinih dviju prijateljica u ožujku 2005.


Na najveću moguću kaznu Kihalić je osuđen u prosincu 2005. zbog teških ubojstava iz bezobzirne osvete, mržnje i osobito niskih pobuda supruge Željke (39) i njezinih dviju prijateljica Nade Kušan (39) i Vesne Mokrović-Marinković (40) u Petrinji.

Vezani članci Slika nije dostupna Objesio se 'petrinjski monstrum' u zatvoru u Lepoglavi Slika nije dostupna Trostruki ubojica iz Petrinje ponovno pred sudom

Kao i u slučaju prethodne žalbe u rujnu prošle godine, Vrhovni sud nije uvažio ni posljednju žalbu Kihalićeve braniteljice po službenoj dužnosti Nataše Pifar Mihelić koja je pokušala dokazati da je njezin branjenik bio neubrojiv i da suprugu nije ubio iz osobito niskih pobuda.

Kihalić je trenutno na psihijatrijskom liječenju koje mu je, kao
sigurnosnu mjeru, odredio prvostupanjski sud.

On je jedan od sedmorice osuđenika u Hrvatskoj koji su osuđeni najtežom mogućom kaznom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju