Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri hrvatska državljana poginula u nesreći u Albaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri hrvatska državljana su poginula, a jedan je teško ozlijeđen u sudaru koji se dogodio u nedjelju u blizini grada Lezhe u Albaniji, prenosi kosovska televizijska postaja ON TV na svojoj internetskoj stranici.

Hrvatski državljani G.Đ., C.V. i S.M. poginuli su u nedjelju u sudaru u blizini grada Lezha u Albaniji, doznaje se u ponedjeljak iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Sudar se dogodio kada se automobil volkswagen golf u kojem su bili hrvatski državljani izravno sudario sa crnogorskim kamionom čiji je vozač teško ozlijeđen, prenose i albanski internetski portali.

Mediji navode da je vozač golfa hrvatskih registarskih oznaka, A.Z. (34), teško ozlijeđen, a do sada je od trojice preminulih identificiran samo jedan muškarac - G.D. (24) .

Nikakve dodatne pojedinosti nisu objavljene.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene